Voor u getest en goed bevonden!

Voila se, eerste project van het nieuw machien is er!

Het ging vlotjes en heerlijk! Volledige liefde voor het dubbel stoftransport!
‘T was wel maar een klein projectje. Ik moet morgen naar een vrijgezellenfeest dag en een van de dingen die gepland is, is een quiz! De vrijgezel krijgt daarbij een cadeautje als ze de vraag goed heeft beantwoord en die cadeautjes, ah die moet iedereen voorzien!
‘T mocht iets klein zijn en ik dacht direct aan iets handgemaakt!

De vrijgezel is een collega/vriendin. Probleem is wel dat onze smaken nogal serieus verschillen! Ik vond het heel moeilijk om voor haar in mijn stoffenkast op onderzoek te gaan! Ik wou eerst een klein handtasje maken maar vond geen stof die stevig genoeg was en haar wel zou afgaan…

Uiteindelijk opteerde ik voor het simpelste projectje: een cirkelsjaal! Ze draagt wel eens geel, dus nam ik het hele soepele gele stofje van de moederdagtas opnieuw ter hand. Ik had eigenlijk bitter weinig dat daar bij paste en dat ook nog eens de vrijgezel zou bevallen.

Ik koos uiteindelijk voor nog een klein overgebleven stuk van een fat quarter met een motiefke dat ze (hopelijk!) wel zal waarderen. Daardoor is de sjaal misschien wat raar geworden, zo met een stuk tussenin, maar ik had niet genoeg om de hele kant met het motiefke te doen en alleen geel vond ik ook maar zo… geel! Ik zou ‘m wel dragen, nu hopen zij ook!

Maar allee, om nu te zeggen, ’t moest toch maar een ‘onnozel’ kadooke zijn, dan is dit nog vree goed he?

Ik testte ‘m even, maar hij past wel absoluut niet bij m’n kleren!

Ik hoop maar dat de vrijgezel niet per ongeluk meeleest! :-O

  4Comments

  1. Fynn   •  

    Oh, wel origineel met dat stukje. En je hebt gelijk… ik zou hem alleszins ook dragen!

Laat maar van je horen!