Vuur maar af!

Gisteren zette ik weer onverwachts een skipdag in. Normaal moest hier een nieuw eetplekje verschijnen maar met een lange (sport)dag op school waar nog een oudercontact op volgde, is dat niet meer gelukt. Het grootste deel van de post was geschreven maar ik had echt de moed niet meer om hem aan te vullen. Volgende donderdag steevast weer op post.

Daar mee heb ik mijn vijfde en voorlaatste skipdag van de 40 dagen bloggen challenge ingezet. Vandaag zijn we er dus weer.

Zo 40 dagen bloggen, dat vergt wel wat van een mens. Zelfdiscipline op zijn minst, maar ook tijd en meer dan alles: inspiratie.

Ik heb hier dan wel al flink zo veel blogberichtjes gepost, ze zullen heus niet allemaal van dezelfde kwaliteit geweest zijn. Er staat wat weinig creatief tussen maar mijn ‘creativitijd’ is ook eerder beperkt geweest! Wederom excuses, ik probeer ze u toch veel te verpatsen he?!

Nu heb ik nog wel wat onderwerpen staan om over te bloggen en ik moet zeggen dat mijn statistieken wel de hoogte in gegaan zijn tijdens deze periode (jeuj!) maar toch vraag ik me af wat jullie hier graag zouden willen lezen.

Ik dacht erover om net als Kathleen een enquete op te maken maar wil haar zeker niet kopiëren maar heb zelf geen flauw idee welke vragen ik juist zou moeten stellen.

Ik heb het mezelf daarom ietsje gemakkelijker gemaakt en los het zo op: ik zet jullie aan het werk! ?

Vandaag mogen jullie de vragen stellen! Welke prangende vraag ligt er al een tijdje op jouw lippen? Wat zouden jullie graag te weten komen over/van mij?

Het hoeven bovendien niet alleen vragen zijn. Is er iets dat je hier graag meer zou zien? Een onderwerp waar meer over geblogd mag worden? Smijt het maar op tafel! Vragen staat vrij!
Ik ben is benieuwd…

  3Comments

    • KellyJade KellyJade   •     Author

      Komt in orde! 😉 er kwam sowieso nog een post aan maar ik wacht nog op iets speciaals…

Laat maar van je horen!