Wat ik nog niet kon laten zien

Waar ik toen over blogde, kan ik nu laten zien, want het pakketje is aangekomen!

Anneleen reageerde na m’n give-away met de boodschap dat ze eigenlijk wel zeer benieuwd was naar friendly plastic. Ik stuurde haar een berichtje dat ik haar gaarne een teststukje opstuurde en deed dat dan ook!

In haar email schreef ze eveneens dat ze de Finch die ik maakte zo vrolijk en leuk vond.

Ik dacht bij mezelf, ‘ik moet die friendly plastic toch ergens in verpakken’ en maakte in dat vrolijke stofje dan maar een Elisanna-clutch! Meteen goeie oefening voor m’n trouw-clutch!

En dit werd ‘m dus: (‘k heb ‘m precies een beetje uit een rare hoek gefotografeerd!)

Verder is m’n trouwvest ook af geraakt. Vandaar het late uur! Eerst nog veel schoolwerk, nichtjes van 2 jaar met het hele been in de plaaster (zelden zo iets zielig gezien!!!) en met metekindje naar de neus-keel-oor-arts en dan tjah… dan moet je dat laat nog afwerken he. Ahja, want morgen kleed passen, ik moet toch zien of dat dat daar op gaat!

Enfin, maar het is nu te donker voor foto’s dus dat zal voor morgen zijn!

Slaapwel en droom zoet!

  8Comments

 1. Cowboys en dindianen   •  

  Wauw, wat een mooie clutch!! Verder nog heel veel succes met de trouwvoorbereiding en veel beterschap voor de nichtjes en het metekindje !

 2. MaMarieke   •  

  Leuk en super vrolijk!! Maar wat is nou dan toch friendly plastic… dat blijft nog een geheim? En bedankt voor de link naar het blog van Elisanna… nog meer om te volgen en nog meer geweldige ideetjes ;). Doe je overigens nog mee aan de swap? Ik had je nog een reactie gegeven op je berichtje destijds maar niets meer gehoord. groetjes

 3. Anneleen   •  

  Nog es ne dikke merci. 😉
  Ik heb net de tijd gevonden om over mijn plezante post te bloggen.
  Hopelijk is je trouwvestje perfect op je kleed!
  Groetjes

Laat maar van je horen!