Wederom trouwperikelen

We leggen nu echt wel de laatste hand aan alle kleine dingetjes (versiering, tafelschikking e.d.)

We hebben als naamkaartjes voor op tafel zo leuke, kleine houten valiesjes gevonden. Ik zocht iets dat ik kon linken aan ons beiden en we reizen allebei graag dus… valiesjes!

Daarin zit dan een kaartje met de naam op van de persoon en die zetten we op de juiste plaats!

Dat ziet er dus zo uit:

We laten de valiesjes verder zo, dus geen kleur ofzo (ik heb nog geprobeerd onze initialen erin te branden, dat doen we nl. ook op potloden gemaakt van takken en dat is dan het kleine ‘cadeautje’ dat de gasten mee naar huis krijgen als herinnering) maar dat trok hierop op niks! En aangezien we het toch natuurlijk willen houden, misstaat dat niet vind ik!
Maar, als dat zo openstaat, vind ik dat zo… leeg! Ik wou dus nog iets erin leggen onderaan! Ik dacht aan muntjes, maar dan wel in een papierke want anders is da ni proper. Maar dan zou dat al een mooi papierke moeten zijn en dan liefst groen (ahja, thema gewijs!)… Verder moet het iets kindvriendelijk zijn want er zitten 2 kleine meiden aan tafel!
Iemand ideeën? (toch handig he, de blog inschakelen!)

  12Comments

 1. Karen.   •  

  een gelukskoekje of tandenstokers 🙂 of muntjes idd… of een papiertje met een potlood waar ze een wens op kunnen schrijven?

 2. Anoniem   •  

  Een praline, een ring in chocolade, een cent van chocolade of koekje met jullie initialen…

 3. Cowboys en dindianen   •  

  Groene kleine edelsteentjes of mineralen? Je kan zo'n zakjes met grotere aantallen steentjes kopen bij bv. Essenza…qua kostprijs vallen die kleine steentjes wel mee…

 4. vee   •  

  Oh ja van die hartjes met een woordje dan in……

 5. KellyJade   •     Author

  amai, wat een leuke ideeën hier al zeg! Die hartjessnoepjes, ja! daar had ik nog niet aan gedacht! Daar kunnen we deze week nog wel gemakkelijk aan geraken!

  Die edelsteentjes vind ik ook wel leuk, maar dan moet er bij de kindjes wel iets anders, zie dat ze dat opeten!

Laat maar van je horen!