Instant gratification

U zal het hier al gemerkt hebben, ik heb de laatste tijd nogal weinig kans gehad om achter m’n naaimachine te kruipen. Bijzonder jammer gezien ik net een nieuwe heb!

Toen ik gisteravond dan eindelijk eens de tijd had, wou ik dan ook steevast gaan voor een simpel projectje met snelle voldoening!
Een kussen leek me ideaal! Ik wist zelfs meteen in welk stofje! Ik kocht een tijdje geleden een dromerig en sprookjesachtig stofje bij Vermiljoen, op het lijf van dit kussen geschreven. Ik moest nog wat zoeken achter een bijpassend stofje, mijn effen katoentjes leken er nl. geen van allen echt goed bij te gaan…
Maar dan herinnerde ik mij het stofje dat ik vorige week kocht bij Hexagoon. En wat bleek: het geel van dat stofje was praktisch hetzelfde als het geel in één van de hertjes van dat andere stofje!
Nu hebben de echtgenoot en ik al allebei een hoofdkussen. En nu moet u weten, er liggen zelden tot nooit kussens in onze zetel. Dat heeft zo zijn redenen. Wij zijn in het bezit van nogal een gigantisch uitgevallen kater en dan nog een exemplaar dat wel eens graag zijn territorium afbakent op dat soort comfortabele zetelvulling! 
Als u dan al een kussen in onze zetel kan aantreffen, is dat alleen voor gebruik uit de opbergbak gehaald en wordt dat daar na gebruik meteen weer ingepropt!
Maar ik wou per se een kussen maken en dus is het een kussen geworden. Een leeskussen! Ik lees veel en graag en doe dit vaak voor het slapengaan in bed (en ook in bad). Meestal doe ik dat liggend op het hoofdkussen, maar echt handig en comfortabel is dat niet! Mijn hoofdkussen is dan ook niet geschikt om rechtop als ruggesteun te gebruiken voor het lezen! Dit nieuwe kussen is dat echter wel! Jeej! 
Het paarse stofje laat dromen en inleven in sprookjesachtige verhalen toe en het gele stofje met sterretjes bereid je dan weer goed voor op een nacht gevuld met sterren!

Paars stofje met tekening: Fantasy Forest van Michael Miller – Vermiljoen
Geel stofje met sterretjes: Hexagoon

  10Comments

 1. vee   •  

  Onze , zelfs gecastreerde kater, heeft dat onlangs ook bij het leeskussen van MDH gedaan, ge had zijn gezicht moeten zien…..

 2. CreativEls   •  

  Prachtig gecombineerd en echt om een 'wegdroom sfeer' te creëren. De kleuren van de sprookjesstof doen mijn denken aan 1000 en één nacht, de figuren dan eerder aan roodkapje en hans en grietje, door het bos en woodlandfiguren, maar sprookjesachtig in ieder geval.

 3. * Made by Haakjuffie *   •  

  Wauw .. Wat een ontzettend mooi kussen zeg . Ik wilde dat ik dat kon . Die stof is zooo mooi , echt bijzonder .
  Ik zit hier jaloers op je te zijn hoor .. X

 4. Diana   •  

  Prachtig dat kussen!
  Daar kun je fijn bij lezen, doe ik ook altijd in bed
  Gr diana

 5. Sarah   •  

  Tof kussen! De sterretjesstof gaat er inderdaad goed bij.

  • KellyJade   •     Author

   Haha ja, maar een speelgoedmuis hoor! Zijn favoriete speeltje, daarmee apporteert hij graag. Moeten wij ze weggooien en hij brengt ze terug! Uuuuuren kan hij zich (en ons) daarmee bezig houden!

 6. Musje   •  

  Gaaf je kussen,mooie kleuren,fijne zondag,lieve groet Musje.

Laat maar van je horen!