Moederkesdag part 2

Ik maakte al een cirkelsjaal voor moederdag, maar vond dat ons moeder meer verdient! Ik kocht een fris lente katoentje aan de stand van Stoffen van Leuven op het Stoffenspektakel ( de rest van mijn buit van vandaag ziet u later!) en zocht een geschikt project uit!

Het is uiteindelijk recept nr. 14 uit Zo geknipt geworden: de omkeerbare tas! Ik wou die al langer eens maken maar kwam er nooit aan toe! Geknipt ( haha flauwe woordspeling) om nu eens te proberen dus!

Ook het gele stofje komt van op het stoffenspektakel. Ergens aan een goedkoper standje!

Dit is het resultaat, ik vind het wel iets hebben! Nu maar hopen dat ons mama dat ook vindt!

Verschrikkelijk slechte foto’s weer, maar ja, ’t is donker he!

Wel lastig naaien, zo ’s avonds, zonder lichtje in ’t naaimachien!

  5Comments

  1. vee   •  

    Toch ferm tof geworden, ook in den donker !
    Ik ben niet gegaan naar spektakel
    De massa hield mij tegen, misschien volgende keer afspreken met de blogvriendinnen en " en blog " gaan….met heel de bende een kraam innemen en dan op ons gemak bestellen

Laat maar van je horen!