Nog eens een rokske

Ik zag bij haar al heel veel voorbeelden van haar favoriete rokjespatroon passeren. Ik wou dat patroon ook wel eens proberen!

En ik moet zeggen, het zit goed! Dankzij de figuurnaden achteraan zit het lekker snug rond het achterwerk. Alleen zit het bij mijn eerste rokje wat te snug! Ik ga denk ik volgende keer gewoon een cm meer naadwaarde aantekenen! Maar verder vind ik het wel leuk!

Ik gebruikte een oranje zigzagbandje in plaats van een paspel, voor ne keer iets anders (zoals ons moeder het zou zeggen). Ik vind het een tof en zomers effect! Het rokje geeft me een ‘tropen’ gevoel!
Ik moet alleen nog wat oefenen om hem overal op dezelfde ‘afstand’ vast te zetten, maar ’t was de eerste keer dat ik zo’n bandje gebruikte!

Without further ado, het resultaat: (ik moest voor de meeste foto’s de zelfontspanner gebruiken, das moeilijk om dat just goed te krijgen zenne!)

met een blinde rits die echt blind is, jeej!

Stof: 
– buitenstof: stretchkatoen coupon stoffenspektakel
– voering: baalkatoen Ikea
– patroon: Knipmode 06/2010
Ik post het bericht zo laat, hoewel ik de foto’s daarstraks nam. Maar we waren later thuis want we hadden eerst een eetafspraak bij haar. Alwaar het vree gezellig was en waar we lekkere spaghetti op ons taloor kregen! 🙂 Nog eens merci, ’t was voor herhaling vatbaar. Niet dat de echtgenoten er een woord tussen kregen zenne, maar dat is dan hun probleem! 🙂

  9Comments

 1. * Made by Haakjuffie *   •  

  Tjee , jij kan echt toveren met stof ! Wat een mooi rokje zeg , en wat staat ie je leuk !
  Zo heb je de zon altijd bij je . Liefs xxx

 2. Stan nel   •  

  Prachtig!!! Jij had zeker kunnen meedoen met die rokjes wedstrijd (zie evamaria)!

 3. CreativEls   •  

  Mooie rok. En zal ik jou een geheim verklappen, ik ben aan mijn eerste rokske bezig. In een proefstofke, niet direct in mijn mooiste stof hé, stel dat het mij niet staat. Heb je mijn mail aangekregen ? Reeds tijdje geleden verstuurd. (cfr. Give-away)

  Lieve groetjes,

  CreativEls

 4. Noni   •  

  Love it! Die oranje details springen echt in het oog…perfection 🙂

Laat maar van je horen!