NOG stempels :)

Ik heb deze week helaas nog niet echt tijd gehad om mijn creatieve lusten te botvieren. Ik kreeg nochtans maandag mijn bestelde stempelrubber en stempelinkt toe van bij Noeks!

Ik heb nog een aantal leuke ideetjes gevonden voor stempels en het kriebelt dus om aan de slag te gaan… Ja, lap, ik heb dus ook al het stempelvirus te pakken! Na het naaivirus heeft ook dit mij weten te vinden.

Maar tussen al het verbeterwerk (binnenkort rapport), organisatie van buitenlandse schooluitstap, organisatie van schooloptreden… enz door heb ik dus nog geen tijd gehad om me erop toe te spitsen! Jammer…

Maar om u niet helemaal in de verloren leeskou te laten staan, kan ik er toch nog 2 tonen die ik zondagavond nog snel sneed uit een nieuwe gom van bij den Blokker!

De eerste is een zonnebloem, ook één van m’n kentekens! (één van die 5 tatoeages weet u wel):

deze vind ik echt meer dan geslaagd!

 Jeuj!

De tweede is er eentje van een kat in de nacht. Gewoon maar een probeerseltje, had toen nog niet zo veel inspiratie. Rechts is de originele computerafdruk, links de uitgesneden gom. Ben bij de foto’s precies eentje vergeten te nemen van de effectieve stempelafdruk… hm… enfin, you catch my drift!

Ik vind de poten wat aan de lompe kant… en de maan is niet mooi rond…

Laat maar van je horen!