Uit met Renske en Fenne

Gisteren moesten/mochten de meisjes bij ons komen slapen. Ze waren nog maar net terug van vakantie maar de mama en de papa gingen naar Tomorrowland. Tijd voor meter en echtgenoot om in actie te schieten.

We gingen de meisjes ophalen rond 14u30 en trokken gelijk met hun richting Planckendael. Dat hadden ze nog te goed van ons. En ze zagen dat het goed was! Ik dacht dat het een minder warme dag ging worden, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Gelukkig hadden we petjes en zonnemelk meegenomen.

Ik nam een paar foto’s met de iPhone van ons plezante uitje!

Ik had al opgevangen dat er een baby girafke geboren was in Planckendael en we hadden geluk! Dat liep buiten dartel te wezen. Ik kreeg het alleen niet goed op de foto:
Ook een of andere Kaapse elandantilope was aanwezig en te zien:

De twee meisjes waren blij en niet te moe:

Wouden wel eens op de foto met nonkel echtgenoot:

De bizons, die hadden het warm, dus die namen een bad, vlak onder onze neus:

Renske heeft ook een heel uur naar de leeuwen zitten vragen. Toen we dan uiteindelijk bij het leeuwen gedeelte kwamen (we waren helaas langs de andere kant begonnen) was er geen leeuw te zien. Ze zaten binnen omwille van de warmte… Er lag enkel een leeuwin in de lommerte achter een hoop stenen. Die liep dan even langs en verdween ook naar binnen. Tjah, toch één leeuw gezien!
Fenne die was helemaal verwonderd (ik denk dat het haar eerste keer in een dierentuin was) en riep aaaaah en oooooh om de vijf voet! Geweldig toch? 

  3Comments

  1. CreativEls   •  

    Dat zag er een leuke dag uit. Tof hé dat je als meter die kleintjes eens goed kan verwennen.

Laat maar van je horen!